Monday, December 28, 2009

lissabon

boa noite amigos.
nädalavahetusel elasime suurlinnaelu ja käisime lissabonis mürgeldamas. eelmise päeva õhtustamine venis muidugi hommikusse ning tegi uue päeva esimesed tunnid aeglasteks. ühistransport liikus aga meist sõltumatu tempoga ning kella kolmeks olime juba hostelis, pool tundi hiljem kebabis (ei olnd paremat kohta võtta, nälg tappis) õlle ja terviseroa seltsis ning pääle kohustuslikku ginjat täiesti sõiduvees.

ginjale













too ginjapood on maitsekas koht ja pea kõikidel lissabonis käidud kordadel olen sealt läbi astunud. valiku lihtsustamiseks seal eriti miskit peale antud joogi ei pakuta ning ilmselt polegi seda teha vaja.
kes veel ei tea, millisest suurepärasest märjukesest räägin, siis vaadake siit järgi.

järgneva tiirutamise käigus sattusime muuseas ka vist maailma ühte maitsekamaisse kohvikusse, kohaks pois, café. kes lissaboni satub, siis peab sealt läbi käima ja ühe tarte de limão ära sööma. ausalt, juba selle küpsetise pärast võiks sinna kolida.

mida hilisemaks läks kellaaeg, seda huvitavamaks kohad. viimaseks peatuspaigaks jäi lesbibaar nimega salto alto (kõrge konts), mis ühtlasi ka siinkirjutaja uueks lemmiklokaaliks muutus. muidugi viibis seal tütarlapsi, keda pimedal tänaval karta võiks, kuid muusika ja melu oli üle prahi. jälle võiks lissaboni kolida.

duublis salto alto













Huvitavatest seikadest rääkides ei saa mainimata jätta pizzeriast leitud batmani ning ilmselt talle kuuluvat sõiduvahendit.

batman













batmobiil













öine lissabon




päevane lissabon

2 comments: